Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Accesorii de vacanta

Uneori e greu sa iti faci geanta pentru o zi obisnuita, una in care dimineata suna ceasul si trebuie sa iei doar acte, bani si vreo agenda dupa tine. Nici vorba de haine sau de incaltaminte, de alte accesorii de care poate sa fie de exemplu intr-o vacanta. Simti cu adevarat importanta spatiului personal, atunci cand parasesti locuinta pentru mai mult de doua zile, parca sunt prea multe de carat, atat de multe obiecte care sa ne fie necesare.
tr


Iar cand vine vorba si de accesorii de calatorie, parca lista acestora nu se mai sfarseste. Ocupa mai mult loc si comparativ cu hainele in sine. Vorbim despre detalii care au grija ca fiecare calatorie sa fie mai usoara, si sa te simti mai confortabil. Fie ca vorbim despre un beauty case incapator, un portofel, de curea pentru vreo rochie sau pantaloni, toate acestea reprezinta detalii mici, care vor face diferenta indiferent care este destinatia. In cazul in care vorbim despre o calatorie in interes de serviciu, accesoriile sunt diferite fata de cele pe care le-am putea lua pe o insula in Grecia, pentru o vacanta splendida, la soare, cu vreun cocktail in fata si o carte noua aparuta pe piata.

Ca si in privinta accesoriilor, ne referim, inclusive la trollere, acestea fiind de la branduri renumite ca si Firenze Bric’s. Apropos, te-ai hotarat unde anume iti petreci concediul? Preferi marea sau muntele? Doresti o vacanta cu adrenalina sau una linistita in care sa iti asezi in ordine gandurile ratacite de peste an?

La Valigeria gasesti diferite tipuri de trollere: mari, medii si pentru laptop, pentru orice ocazie si calatorie. Trebuie sa investesti in aceste accesorii de calatorie, deoarece ai nevoie ca ele sa fie fara vreo alta discutie sau negociere, doar de calitate. Calitatea inseamna siguranta. Inseamna respect fata de propria sanatate si pentru frumusetea vacantei. Ori vacantele sunt pauzele in care ne incarcam bateriile pentru o noua serie de labirinturi, de incercari sau lectii ce este musai sa fie invatate, pentru a trece la nivelul urmator. Viata este asemeni unui joc, cu nivele, pauze si vacante absolut fara griji. Vrei sa castigi?

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !