Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Campanii electorale cu sepci personalizate

Reusita unei campanii elctorale depinde de trei aspecte importante:
1) Programul de guvernare
2) Resursa umana care o organizeaza, dar si valoarea candidatilor
3) Utilitatea si calitatea produselor promotionale.
Din cercetarile tematice rezulta faptul ca oamenii retin mai bine ce scrie pe obiectele promotionale ale celor care organizeaza campanile si impart materiale promotionale, decat pe pliante sau afise. Acest articol vine in sprijinul celor care doresc sa castige alegerile, fara sa investeasca mult si sa incalce prevederile legale.
Pentru asta aveti nevoie de: sepci personalizate pe care stafull le poarta tot timpul si obiecte personalizate care sa fie oferite alegatorilor fiind trecute la categoria promotionalelor admise.
Lista obiectele inscriptionate cu insemnele electorale ale partidului sau candidatului care se pot oferi alegatorilor in mod legal cuprinde: carti postale, DVD-uri, pixuri, cani, tricouri, sepci, pelerine sau jachete. Desi practic nu cumparati voturile, ceea ce oferiti are impact psihologic asupra alegatorilor, in special asupra celor indecisi. Sa va explic cum anume.

Se vor feri sa-i aleaga pe cei care inca nu au ajuns la putere, dar in campanii electorale dau o plasa (stiti expresia a da plasa cuiva) care se rupe la prima utilizare sau un pix de unica folosinta.
Revenind la sepcile celor implicati in campanie, va informam ca sunt in stoc 60 de modele avand culori diferite. Se poate alege o sapca sa corespunda cromatic partidului sau sloganului de campanie, de exemplu sapca unisex rox poate fi inscriptionata pe cozoroc cu mesajul:”cu noi viata va fi roz”. Produsul costa 9,32 de lei, iar personalizarea se poate realiza prin broderie sau serigrafie transferata.
Cu Magic Promo.ro campanile dumneavostra electorale pot fi transformate in adevarate magii, fiindca pe stoc au cele mai bune produse, la cele mai competitive preturi, plus ca dau viata celor mai indraznete propuneri ale clientilor.
Puteti sa fiti prevazatori si sa alegeti din timp materialele promotionale, iar in cazul in care ati neglijat sa fiti siguri ca veti beneficia de personalizare rapida si totul va fi gata la timp.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !