Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Când și cum să deschizi o pizzerie

 

Toată lumea adoră pizza, deși vine în contradicție cu dietele și cu greutatea ideală. Blatul pufos, ingredientele hrănitoare, cascavalul auriu care s-a topit peste legume și carne te fac să-ți lase gura apă și să nu te poți abține. Găsești tot ce ai nevoie și toată paleta de gusturi: dulce, sărat, picant, acrișor în aceeași bucată delicioasă, aromată și caldă.

O pizza regală nu se încălzește pe orice suprafață, chiar dacă este netedă și curată, ci numai pe masa pizza. Având o temperatură reglabilă cuprinsă între 0-60 de grade Celsius, pizza poate fi servită direct de pe masă, în intimitate, la temperatura cerută de client, într-un restaurant care se respectă. Sistemul de încălzire este rezistent la șocuri și mult mai sănătos decât cuptorul cu microunde. În plus, nimic nu ne desparte de pizza expusă pe masă. În cuptor, alimentul îndrăgit pare exilat de admirația consumatorilor. Dacă pizza scoasă din cuptor arde și nu anticipăm corect timpul alocat răcirii, riscăm să consumăm un produs reîncălzit și răcit în prealabil.

Mai mult de un cuptor profesional va asigura bunul mers al producției.  Cuptorul cu două camere de coacere sau cu bandă pentru pizza reprezintă o investiție sigură pentru afacerea ta.

Realizate pentru producții industriale, acestea asigură 60 de pizza pe oră sau 900 de covrigi, oferind siguranța că unitatea va dispune mereu de produse calde, iar clienții nu vor aștepta și nu vor sta la coadă.

Și cum nu există pizzerie fără răcoritoare, iar sănătatea clienților este pe primul loc, investiția trebuie să cuprindă obligatoriu storcător citrice de capacitate mare.

Concluzia, să deschizi o pizzerie după ce ai comandat cele mai profesionale utilaje alimentare de pa Topk.ro și să  nu ai grija banilor: se pot achita și în leasing.

Vezi mai multe detalii despre Topk.ro!

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !