Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Cauti o Unitate Protejata? Ia legatura cu cei de la CompaniaDDD.ro

Ai auzit vreodata de faptul ca exista companii care functioneaza ca si Unitati Protejate? Ce este o Unitate Protejata? O companie care are din totalul de angajati cel putin 30% persoane cu dizabilitati.
Motivele pentru care oamenii cauta Unitati Protejate sunt mai multe, insa noi vom discuta de doua dintre ele.
In primul rand Unitatile Protejate sunt cautate de catre persoanele cu dizabilitati de diverse tipuri care vor sa se angajeze. Unitatile Protejate sunt tolerante cu persoanele cu dizabilitati, nu le fac pe acestea sa se simta discriminate si le ajuta angajandu-le. Fiecare persoana cu dizabilitati lucreaza pe o pozitie care-i permite sa-si desfasoare activitatea in cele mai bune conditii. De multe ori, persoanelor cu dizabilitati le este foarte greu sa se angajeze. Unitatile Protejate sunt o speranta reala pentru ele. O speranta la o viata mai buna. Persoanelor cu dizabilitati le place sa se simta utile si daca numarul de Unitati Protejate ar fi mai mare, mai multe dinte ele ar avea de munca.

In al doilea rand, Unitatile Protejate sunt cautate de catre persoanele care detin companii cu mai mult de 50 de angajati si vor sa incheie un contract de colaborare cu o Unitate Protejata. De ce vor o astfel de colaborare? Pentru ca in Romania, legea obliga firmele cu mai mult de 50 de angajati sa aiba cel putin 4% angajati cu dizabilitati. In caz contrat, fie platesc o anumita suma la bugetul de stat, fie incheie un contract de colaborare cu o Unitate Protejata.

In Romania, nu exista multe firme care functioneaza astfel, ceea ce nu e un lucru prea placut. Ar trebui ca mai multe companii sa ia in calcul o astfel de idee, mai ales cele care au un numar mai mic de angajati.
In Romania, o Unitate Protejata este CompaniaDDD.ro. Compania DDD este o firma deratizare care functioneaza ca si Unitate Protejata din 2016, insa demersurile pentru a deveni o astfel de Unitate au inceput in 2014.
Angajatii cu dizabilitati ai companiei se simt foarte bine la locul de munca si nu au probleme legate de discriminare sau de alta natura. Companiile care aleg sa colaboreze cu aceasta firma deratizare sunt foarte multumite de modul in care sunt desfasurate activitatile de deratizare, dezinfectie si dezinsectie si de intreaga colaborare cu cei de la DDD.
Daca si tu dintr-un motiv sau altul cauti o Unitate Protejata, ia legatura cu cei de la CompaniaDDD.ro.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !