Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Culoarea parului, criteriu de care trebuie sa tii cont in momentul in care alegi tipul de cercei

Fara nici o urma de indoiala, cerceii sunt ce-a mai dorita si iubita bijuterie de catre reprezentantele sexului frumos, indiferent de cate tipuri de bijuterii ar exista pe piata bijuteriilor. Acest lucru se datoreaza faptului ca cerceii sunt special creati pentru a fi purtati de catre reprezentantele sexului frumos. Acestia scot in evidenta trasaturile feminine ale unei femei si ofera o doza de eleganta oricarei tinute vestimentare. Pentru ca o femeie sa se poata bucura de toate avantajele oferite de catre purtarea unei perechi de cercei, aceasta trebuie sa tina cont de anumite criterii in momentul in care alege tipul de cercei pe care sa il poarte. Culoarea parului reprezinta unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie tinut cont in procesul de achizitionare al cerceilor, motiv pentru care in continuarea acestui articol voi oferi cateva sfaturi in acest sens.
cercei2


Cercei mari argint sunt alegerea perfecta pentru femeile care au culoarea inchisa a parului. De asemenea, cerceii din otel inoxidabil ori aur alb reprezinta o alegere la fel de buna precum cerceii din argint. Aceste tipuri de cercei au menirea de a pune in valoarea culoarea parului si de a oferi un aer modern oricarei tinute vestimentare.

Chiar daca cerceii din aur galben sunt purtati de catre toate femeile, acest tip de cercei nu favorizeaza pe toate reprezentantele sexului frumos. Femeile cu par saten ori blond sunt favorizate atunci cand poarta cercei din aur galben pentru ca evidentiaza culoarea calda a parului. Acest lucru nu inseamna ca femeile care au o alta culoare a parului decat saten ori blond nu trebuie sa poarte cercei confectionati din aur galben ci doar ca acestea trebuie sa ii poarte alaturi de accesorii ori articole vestimentare care le pun in valoare calitatile.

Femeile cu parul roscat pot evidentia frumusetea culorii parului prin intermediul cerceilor confectionati din aur roz. Acestia vor oferi o imagine foarte eleganta indiferent de stilul vestimentar ales.
In concluzie, achizitionarea cerceilor nu trebuie sa fie o alegere la intamplare ci una care tine cont de mai multe criterii.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !