Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Cum ne alegem videograful perfect pentru nunta

Patrundem in imperiul videografiei Madvideo si ne luam timp sa vizionam secvente din filmari nunti ca sa alegem pe cel mai bun cameraman sa imortalizeze filmul iubirii noastre. Iti poti da seama de personalitatea unui scriitor dupa ceea ce scrie si poti caracteriza un cameraman nunta dupa scenele artistice pe care le surprinde.
Am comparat impreuna doua dintre materiale si am conturat in minte portretul robot al celui care ne va filma in ipostaza de protagonisti ai casatoriei noastre.

Videograful indragostit de ceea ce face colaboreaza permanent cu clientii sai si le respecta dorintele fiind fascinate de toate aspectele de maxima gingasie din jurul sau. Ne iubim, dar nu ne place sa ne puna cineva sa ne facem declaratii publice de dragoste, fiindca ne place sa demonstram asta prin fapte si gesturi. Tocmai de aceea vom alege videograful care va merge in urma noastra, sa filmeze unde ne duc pasii indragostiti, nu pe cel care merge inainte.
Evident ca nu-l vom obliga sa intre in pestera cu noi si sa filmeze liliecii sau coloanele de gheata, dar avem nevoie de un cameraman care sa nu ne spuna ce avem de facut si caruia sa nu-i impunem dorintele noastre, ci unul care sa se lase condus magistral de ceea ce vede.

Vrem o filmare nunta ca in povesti, un mire si o mireasa care se sorb din priviri si care danseaza fericiti pe pajistea verde sau in padurea plina de viata, nu una cu niste oameni usor speriati, care nu-si gasesc cuvintele sa relateze prima intalnire si evolutia relatiei!
Dorim un profesionist care sa acorde atentie si necuvantatoarelor participante la nunta noastra, de pilda sa urmareasca sublim cum merg alaturi porumbeii, cum florile se pleaca usor de dragul vantului.
Vrem ca video nunta sa fie un film artistic care sa incadreze evenimentul nostru fericit faptelor cotidiene de viata in mod firesc.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !