Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Cumparam sau nu paravanturi auto?

Imbunatatile pe care le aducem masinilor pe care le detinem nu au alt rol decat sa ne ofere si mai mult confort decat ar face-o in variant bruta. Din aceasta categorie a imbunatatirilor pe care le putem face este si achizitionarea unor accesorii, cum sunt aceste paravanturi auto despre care vom discuta in continuare.

Paravanturile auto sunt, de fapt, acele accesorii pe care le montam pe geamuri, fie ca vorbim despre cele din fata sau despre cele din spate, pe partea de sus. De ce sune ele folositoare, o sa discutam in cele ce urmeaza.

De exemplu, sa ai montate paravanturi auto te ajuta sa ”digeri” mai usor zgomotul si vantul care vin de afara, daca lasi geamul deschis. Daca nu ai o masina dotata cu aer conditionat, cu siguranta te va ajuta acest lucru.

Zgomotul asurzitor care se aude daca mergi cu geamul deschis, se va transforma intr-un suierat ca cel facut de un steag care flutură, nimic separator, asadar. De asemenea, daca te-ai gandi ca montarea lor ar putea produce o posibila defectiune la sistemul de inchidere electric al geamului, iti spun ca nu. Geamurile electrice se inchid la fel de bine ca si inainte.

In fata acestor avantaje, ar fi greu de crezut ca pot exista si dezavantaje, insa iata ca ele sunt. In primul rand, montarea unui astfel de sistem de paravanturi auto pot degrada putin geamul pe care sunt montate. Asta inseamna ca te-ai putea astepta la ceva zgarieturi minore, insa nu ceva care ar pune probleme dificile. De asemenea, montarea acestor paravane auto poate provoca un usor bruias la sistemul de inchidere, care se va manifesta cu un zgomot care va fi produs de sistemul de inchidere al geamului, insa, iarasi nimic iesit din comun.

Iata asadar ca dupa o investigatie completa a avantajelor si dezavantajelor instalarii acestor accesorii la nivelul geamurilor, unica problema pe care o mai avem este sa alegem modelul care se potriveste perfect modelului masinii noastre. In completare, este important de spus ca aceste paravanturi auto pot fi montate si pe geamurile din fata, dar si pe cele din spate, asigurand astfel o antifonare dubla si o protectie completa impotriva aerului care bate deranjant in timpul deplasarii.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !