Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Cunoscatorii de limbi straine isi gasesc servicii bine platite in tara

Raportandu-ne la munca, oamenii se impart in doua categorii: „nu pot sa stau degeaba, decat daca sunt bolnav sau ploua” si „am plecat la munca, dar-ar Dumnezeu sa nu gasesc!”

Cu toate acestea, fara sa muncim nu putem supravietui, iar de cele mai multe ori, o investitie facuta cu un scop, se dovedeste benefica in altul.

De pilda, multi oameni prevazatori au facut cursuri limbi straine inainte de a pleca sa lucreze in strainatate. Li s-a parut ca nu este firesc sa lucreze ca sudori sau asistente medicale in Germania, fara sa parcurga un curs de limba germana.

Cum au terminat cursul cu brio, au realizat ca posturile in Germania nu mai erau disponibile, dar au continuat sa exerseze limba lui Kant.

Apoi s-au copt strugurii in Franta si fermierii au facut apel la mana de lucru din Romania. Și cursuri franceza au durat pana cand s-a baut si vinul. Dar oamenii nostri exersau singuri in germana si in franceza, iar pentru ca nu s-au invatat minte, s-au inscris si la cursuri limba engleza.

Cand s-au prezentat la inteviu pentru slujbe neinsemnate in afara, vazand cat vorbesc de fluent atat de multe limbi straine, li s-au oferit slujbe decente si bine platite aici, in Romania.

Puteti citi textul acesta ca o parabola! De multe ori ne multumim cu putin: sa sudam, sa instalam, sa culegem struguri sau capsuni, desi avem potential. De la a lucra la patron pe o proprietate straina si a experimenta viata la ferma, pana la a traduce acte la birou sau a prelua comenzi telefonice in limbi de circulatie internationala, este mare diferenta!

Lipsa de incredere si de interes distrug potentialul intelectual de care dispunem. Cursurile de limbi straine ne ajuta sa obtinem un serviciu decent si bine platit aici, acasa sau posibilitatea de a lucra independent.

 

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !