Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Fast food inseamna mancare buna la discretie


Realitatea este ca timpul zboara si nu mai avem timp sa ne luam mesele in tihna. Un covrig luat de la coltul strazii, o bucata de pizza, o salata in ambalaj de unica folosinta si in cinci minute am mancat. Luam pranzul in parc sau pe masa unei terase si plecam mai departe sa rezolvam toate problemele de pe lista.
La asta s-au gandit toti cei care au investit intr-un fast food, iar acestea sunt și asteptarile consumatorilor: produse bune, proaspete, aflate la discretie nu sa astepti pana sunt preparate.

Se intelege ca pizza nu poate lipsi dintr-un asemenea local. Va fi plin de consumatori locul cu multe sortimente de pizza, rumenite suficient in cuptor pizza.

Unii recurg la o alegere mult mai simpla sa nu-si murdareasca hainele deschise la culoare.

Daca de pe o bucata de pizza pot curge cascavalul topit, sucul de rosii sau maslinele, un covrig te satura, fara sa te murdareasca pe maini sau pe haine.

Se intelege de ce nu se poate fast food respectabil fara covrigi si fara cuptor covrigi. Dar cine vrea o salata de cruditati sau o sticla cu suc de fructe sau legume reci? Pentru a pastra cat mao bine preparatele reci poti alege o vitrina frigorifica de banc. Bucatile de cascaval, muschi, sunca sau salam necesita pastrarea la rece. S-ar simti multumit un copil cu oferta acesta? Evident ca raspunsul este negativ. Doar spectacolul multicolor oferit de vitrina cofetarie face un copil fericit. Nu se poate un meniu pentru copii fara desert. Stiu ca parintii se feresc sa le cumpere in zilele caniculare prajituri cu creme, dar exista alternativa prajiturilor cu fructe de sezon, nebunia gastronomica de vara: tarta cu visine, cu zmeura, cu mure sau caise…

Fara aparatura necesara, niciun fast food nu poate avea mncare buna la discretie!

 

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !