Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Generator de curent care salveaza vieti

Din pacate o pana de curent electric poate fi mai grava decat pierderea unui document important la care ai muncit ore intregi, dar pe care ai uitat sa-l salvezi. Si gospodinele carora li se strica produsele din congelator sufera, dar sa stii ca a murit cineva fiindca nu a fost curent, este revoltator! Documentul poate fi rescris, congelatorul umplut, numai viata nu o mai putem da inapoi celui care a pierdut-o.

Intreruperea energiei electrice se soldeaza cu pierderi materiale si morale, dar pierderile de vieti omenesti sunt iremediabile.

Spitalele ar trebui sa fie primele dotate cu generatoare. Sa ne imaginam ca oamenilor care depind de dializa li se blocheaza functia de eliminare a toxinelor din organism si risca sa moara otraviti. Ce am face sa stim ca bolnavul nostru la care tinem ca la ochii din cap trebuie sa fie operat pe cord deschis, dar s-a oprit curentul cand el se afla pe masa, iar viata sa este in mainile doctorilor si depinde de generator curent? Imi este teribil de greu sa ma gandesc la asta!

Sa existe posibilitatea unei surse alternative, dar oamenii sa moara din cauza indiferentei si a lipsei de precautie!

Trebuie sa vina ziua in care cei care ne conduc sa decida ca fiecare spital sa aiba generator benzina pentru ca sunt sute de oameni ajutati de aparate sa respire si nu avem voie sa le luam dreptul la viata!

Toate departamentele aflate in slujba vietii din unitatile de sanatate publica isi desfasoara activitatea in functie de energia electrica: de la sterilizare, pana la raze, operatii, cantina spitalului. Bebelusii nascuti prematur si aflati in incubatoare sunt in mare pericol, fara generator pe gaz.

Pana nu este prea tarziu, mai marii nostri si managerii spitalelor sa salveze bolnavii si persoanele vulnerabile cu ajutorul generatoarelor!

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !