Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Industrializarea bucătăriei pentru a economisi timp

Cea mai prețioasă resursă, care nu este reciclabilă din păcate, se dovedește timpul. Din cele mai vechi ere, prepararea mâncării s-a realizat cu efort și a necesitat mult timp.
În epoca noastră, aparatura pusă la dispoziție gospodinelor a contribuit decisiv la industrializarea bucătăriilor familiale, simultan cu cele din unitățile de alimentație publică.

Un feliator de mezeluri este util atât într-un restaurant sau o alimentara, dar și în bucătăria privată, dimensiunile acestuia făcând diferența. Avem nevoie de mezeluri feliate pentru gustările pe care le luăm pe fugă, înainte de a pleca la serviciu, pentru pachețelul pe care-l oferim celor dragi la plecare.
Despre vitrine frigorifice se poate spune același lucru. Ele sunt necesare la dimensiuni industriale și la dimensiuni familiale. Sunt mult mai atractive decât congelatoarele, fiindcă se poate vedea în interiorul lor, tocmai de aceea li se va acorda mai multă atenție decât unui aparat frigorific închis ermetic. Vitrina frigorifică obligă posesorul să o păstreze imaculată în interior.
vitrina


În plus, mai nou, există firme care realizeză vitrine frigorifice după dimensiunile și formele cerute de client.
O bucătărie fără masina de tocat carne, nu există. Carnea, aliment de bază, necesită procesare, iar gospodinele au renunțat demult la ustensilele rudimentare pentru a prepara sărmăluțele, perișoarele sau chifteluțele. Posesorii de microferme au obligatoriu în gospodării și vitrine frigorifice, dar și mașină de tocat carne. Măcelăriile dispun de acest aparat-minune, fiindcă de multe ori gospodinele preferă să cumpere carnea proaspătă care este tocată sub ochii lor vigilenți.

Mixer planetar înseamnă însă una dintre cele mai mari cuceriri ale electrocasnicelor contemporane. El reprezintă apogeul descoperirilor în domeniul gastronomiei, prin puterea sa mare, prin multiplele trepte de viteză și multitudinea operațiunilor pe care le execută. „Bucătăreasa robot ” frământă aluatul, amestecă diferitele compoziții, bate albușurile, astfel încât totul să rămână curat, iar cremele să nu cadă pe masă sau pe gresie. Frământă, biciuiește și amestecă de câte ori este nevoie, fără să se plângă de dureri de mână. Bolul de inox de mărime generoasă nu oxidează și poate fi ușor curățat.

Oricât ne-am moderniza viața, pilula de înlocuit mâncarea nu s-a inventat încă, iar hrana făcută în casă este mult mai gustoasă și sănătoasă decât cea comandată în oraș, de acea chiar și bucătăriile minuscule trebuie să aibă: feliator mezeluri, vitrină frigorifică, mașină tocat carne și mixer planetar. Mărimile acestora se reglează după numărul consumatorilor.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !