Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Inelul de logodna, bijuteria care trebuie sa-si pastreze intacta stralucirea o viata intreaga


Pentru multi barbati, alegerea inelului de logodna pentru aleasa inimii sale poate reprezenta o adevarata provocare si o suplimentare semnificativa a emotiilor inevitabile, specifice momentului in care ii va darui viitoarei mirese pretioasa bijuterie, menita sa o poarte, daca destinul va dori, intreaga sa viata. De aceea, daca viitorul mire isi doreste neaparat sa ii faca o surpriza deosebita partenerei sale si sa nu opteze pentru varianta, ce-i drept mai sigura, de a merge si decide impreuna cu jumatatea sa modelul din oferta extrem de variata de inele de logodna, atunci trebuie sa dea dovada de multa rabdare in cautarea celei mai potrivite astfel de bijuterii.

El trebuie sa tina cont de preferintele ei in materie de bijuterii, sa observe atent care este stilul acesteia, fie clasic, minimalist, mai discrete, mai colorate, mai stralucitoare si daca aceasta poarta bijuterii numai  dintr-un anumit metal pretios sau are o piatra pretioasa favorita pentru ca o pune mai bine in valoare sau o considera norocoasa. De asemenea, viitorul mire se poate sfatui cu prietenele partenerei sale, care cu siguranta stiu mai multe despre preferintele ei la acest capitol si care il vor ajuta cu idei si sugestii la gasirea unui model potrivit. Dincolo de acestea, este stiut faptul ca inelul de logodna nu poate fi decat o bijuterie pretioasa, speciala, cu o incarcatura sentimentala aparte, pentru ca reprezinta dovada iubirii si a dorintei de a forma o familie, iar aceasta trebuie sa-si pastreze frumusetea si stralucirea o intreaga viata. Iar dainuirea ei in timp poate fi data de metalele si pietrele pretioase ce o compun, alaturi de maiestria si talentul bijutierului care o vor realiza.

Astfel, cei mai multi vor opta pentru inele de logodna realizate din aur, fie ca este vorba despre cel galben, mult mai raspandit, aur alb sau aur roz, precum si dintr-o combinatie delicata dintre acestea, de 14 sau 18 karate. Pietrele care vor desavarsi aceasta bijuterie pot fi diamante, safire, smaralde, rubine, granate, turmaline sau altele, in diverse culori, in functie de preferinte. Modelele pot avea montata o singura piatra pretioasa, sau mai multe, de exemplu una centrala, de dimensiune mai mare, iar altele mai mici, dispuse lateral sau pot imbraca bijuteria de la un capat la altul.

O alta idee deosebita este reconditionarea unei bijuterii vechi, pastrata cu grija de cateva generatii in familie si careia un maestru aurar ii va putea reda, prin tehnici speciale, frumusetea si aura romantica a vremurilor de altadata. Bijutierul va sti, alaturi de acele reparatii speciale, lustruire, o noua montura si alte tehnici necesare punerii din nou in valoare a vechii bijuterii,  sa ii faca si ajustarile corespunzatoare, astfel incat sa se potrivesca perfect pe mana logodnicei.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !