Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Locul la moda unde romanii isi cumpara apartamente

Este cool si la moda sa cumperi apartamente Sisesti una dintre cele mai nepoluate zone din Bucuresti. Nu este o minciuna, nici un oximoron, pur si simplu apa lacului Grivita si padurea Baneasa anuleaza efectele poluarii. Copacii functioneaza ca filtre pentru noxe si poluarea fonica, lacul absoarbe praful si impuritatile, iar impreuna alcatuiesc un peisaj de vis.

Complexul rezidential va inflori in cativa ani fiindca:
-este izolat de vacarmul orasului, dar la nevoie se poate ajunge in inima Bucurestiului in cateva minute. Statiile de RATB si metroul se afla la cativa pasi.
-Blocurile sunt facute cu simt de raspundere, dar si dupa criteriu estetic. Arhitectii au integrat locuintele in mediul natural, fara defrisari si alte distrugeri ale elementelor naturii, constructorii au respectat normele de edificare si au utilizate cele mai bune si rezistente materiale.
-apartamentele sunt cotate la locuinte de lux deoarece dispun de: camera spatioase, ferestre largi, locuri de parcare asigurate.
-locuintele sunt perfect izolate termic, astfel ca sunt racoroase vara si calduroase iarna, din acest motiv se fac si reduceri masive la consumul de electricitate, iar cheltuielile cu caldura sunt rezonabile.
-blocurile nu sunt mai inalte de 3-4 etaje fiind garantate la cutremure datorita fundatiilor solide si tuturor materialelor utilizate.
-raportul suprafata locuibila-pret este cel mai bun din tara, avandu-se in vedere ca sunt apartamente noi.

Apartamentele din complexul Sisesti se vand cel mai bine pe piata imobiliara dat fiind amplasamentul lor, calitatea, aspectul, raportul pret-confort.
In prezent putine locuinte mai sunt disponibile in acest loc, de aceea doritorii sunt sfatuiti sa se grabeasca pentru a nu regreta mai tarziu.
Se pot cumpara apartamente de 2 sau 3 camere, cu preturile cuprinse intre 79 000 de euro si 135 000 de euro, costuri foarte mici raporate la oportunitati: zona, confort, finisaje de lux, blocuri cu putine etaje foarte rezistente.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !