Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


M-am suit in dealul Clujului

A fost suficient sa aud un cantec, sa ma poarte pe aripile trilurilor sale, cand linistite ca ardeleanul si linia armonioasa a colinelor, cand tumultuoase ca apele reci izvorate din munte, sa-mi doresc sa ajung la Cluj. Am calatorit cu trenul si am vazut cum peisajul isi schimba pe rand straiele: de la haine de oras sau tinute de coktail, la simplitatea nemuritoare a costumul national. In timp ce eram fermecat de calatorie, m-am bucurat ca nu mi-am luat bilet dus-intors. Cum sa fii obligat sa pleci din mijlocul atator frumuseti, dintr-un loc incarcat de istorie sfanta?

Noroc ca mi-am amintit de serviciul de masini de inchiriat Cluj! Asa am proiectat intalnirea mea cu Clujul. Sa pot merge unde vreau, sa pot opri si admira in voie orice obiectiv turistic, fara sa fiu presat de legaturile dintre mijloacele de transport in comun.

Clujul este atat de frumos, incat trebuie sa-l vada si persoanele dragi mie. Data viitoare apelez la inchiriere microbuz Bucuresti si aduc jumatate din Capitala sa admire parcurile, catedrala si muzeele, sa stam impreuna la terase, iar graiul ardelenesc sa ne mangaie tandru sufletele.

La Cluj timpul se opreste in loc, fiindca ardeleanul traieste in voie, nu se grabeste!

Hei, tu, straine, care ai venit sa vezi Romania si ai aterizat la Bucuresti! Profita de serviciile rent a car Otopeni si fa turul micului Paris mai intai! Nici de Bucuresti nu te saturi repede, stiu, mai ales ca vezi la tot pasul sute de fete frumoase, oamenii sunt calzi, te simti ca la tine acasa, dar nu ai timp de pierdut!

Ajutat de furnizorul de servicii inchirieri auto Bucuresti strabate tara in lung si-n lat. Ardealul, Moldova, Oltenia, Dobrogea, Banatul si Maramuresul te asteapta. Ai sa vezi si tu ce inseamna ca vorba sa fie dulce, primirea la fel de calda, eleganta sufletelor perfecta si totusi fiecare loc sa fie diferit!

Vezi alte articole despre servii de rent a car.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !