Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Moeciu, cea mai sanatoasa destinatie de vacanta din lume

Greu gasesti pe glob o destinatie de vacanta la fel de sanatoasa ca Moeciu! In timp ce noi, cheltuim sume exorbitante in vacante exotice, strainii isi fac din timp rezervare pensiuni moeciu datorita urmatoarelor caracteristici ale locului:

-gradul de poluare este 0, prin urmare in timpul sederii aici, la poalele muntilor, organismul se detoxifica.

-cercetarile stiintifice recente au constatat ca peisajul alpin alunga melancolia, vindeca depresia si anuleaza tendintele suicidate, prin urmare se recomanda o cura de Moeciu tuturor celor care au trecut prin diferite traume psihice sau fizice.

-datorita aerului de munte curat, somnul este odihnitor, de aceea cautati cazare moeciu, daca doriti cel mai linistitor somn din lume! Aflati sub impresia peisajelor grandioase, la Moeciu veti simti ca v-ati odihnit pe deplin.

Strainii iau cu asalt ofertele de cazare in vile moeciu si datorita legendelor care ofera locului a aura mitica. Se spune ca locul se afla la intersectia tuturor energiilor pozitive din Romania, iar daca te plimbi inainte de rasaritul soarelui cu talpile goale pe iarba plina de roua, vei fi tanar frumos si sanatos ca florile de camp. Tot o traditie a locului spune ca roua neinceputa de pe flori ofera un farmec irezistibil femeilor, iar daca vrei sa fii bogat si sa ai success in afaceri trebuie sa bei pe nemancate apa din izvoarele locului.

-populatia din zona produce si consuma produse bio, de aceea se recomanda sa luati masa le restaurant moeciu. Untul de casa este mai aromat, puii crescuti in curte mai gustosi, legumele si fructele fara chimicale.

In fine, nu devii suficient de curajos si indeajuns de barbat, daca nu explorezi pestera din zona, nu urci pe munte pe poteci aproape virgine si nu vizitezi Castelul Bran.

O doamna care nu poarta o ie cumparata de la tarabele de langa Castelul lui Dracula pierde sansa de a fi admirata de toti barbatii pe care-i intalneste.

 

 

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !