Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Muntele, tinut de poveste

Tot romanul se muta vara la munte sa fie mai aproape de aerul curat, sa stea la umbra parfumata a brazilor, sa asculte-n surdina trilurile pasarilor si talangile turmelor de oi.

Moeciu de sus,taramul eroilor legendari si al haiducilor ne asteapta cu tolba de povesti. Aici am aflat istoria povestii secrete de iubire dintre Vlad Tepes si Katharina Siegel, care se remarca printr-o frumuseţe ieşită din comun. Ochii ei albastri si cositele de aur i-au rapit inima domnitorului, iar mai tarziu, i-a asezat cosita taiata de nevestele negustorilor din cetate pe o perna de catifea mangaiind-o adeseori si plangand deasupra ei. Se spune ca pentru ceea ce i-au facut negustorii iubitei sale, putin a lipsit ca Tepes sa nu dea foc orasului.

Multi isi aleg cazare bran moeciu sa afle detalii despre aceasta fierbinte poveste de iubire si sa viziteze castelul groazei. Poate ca eticheta de vampir se trage de la exprimarea cruda a frustrarilor unui suflet nefericit care nu a putut niciodata sa o ia de sotie pe cea care a divinizat-o…

De la pensiune moeciu calatorul are libertatea de a-si stabili traseul: spre piscurile inalte ale Muntilor Bucegi, La Piatra Craiului, in munte ca sa retraiasca gelozia lui Gheorghidiu, filozoful gelos, construit magistral de Camil Petrescu, care se vindeca de gelozie pe front sau in pesteri.

Aici pesterile se intind ca banutii la gatul femeilor frumoase in salbe de pret: Pestera Dambovicioara, Pestera Liliecilor, Pestera Stanciului.

Caderi matasoase si racoritoare de apa, imagini emblematice avand in prim-plan capra neagra care se catara de stanci fara echipament sau vulturul menit sa cucereasca inaltimile completeaza peisajul alpin.

Brauri de vile moeciu strang straiul vegetal pe care-l poarta cu mandrie tinutul. Localnicii spun ca deseori soarele care luceste printre stanci si coroane ale pomilor ia forma cositei Katharinei Siegel, dupa aceea se aude departe un glas infiorator, glasul lui Vlad Tepes, apoi se dezlantuie furtuna.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !