Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Necesitatea salubrizarii generale in zonele cheie ale oraselor

In orasele mari se impune organizarea unei salubrizari generale in completarea curateniei zilnice din zonele cheie ale asezarii. Spre exemplu orasul Bucuresti este cunoscut pentru serviciile slabe de salubrizare cat si de logistica companiilor de salubrizare. Pentru a optimiza serviciile de salubrizare, companiile trebuie sa detina un numar diversificat de echipamente pentru curatarea strazilor si colectarea deseurilor.

Camioane cu carlig pot curata rapid strada devenita cimitir de masini vechi si rezervatie de pericole stradale. Cei care se ocupa de curatenia orasului ar trebui sa decida cumpararea acestor utilzaje si punerea lor la dispozitie in campanile de salubrizare generala a oraselor fiindca acestea pot ridica si containere metalice sau panouri grele abandonate in mijlocul orasului.

Cu utilaje salubrizare este usurata munca oamenilor si urgentate operatiunile de curatire a strazilor, curtilor si cartierelor.

Va imaginati in ce colonie de microbi s-ar transforma vecinatatea ghenei si a tomberoanelor fara masina de gunoi. Acesta nu poate lipsi din dotarea firmelor de salubrizare. Ea este cea care ne face aerul respirabil si imaginile vizuale suportabile. Importanta unei masini de gunoi functionale se vede cand zapezile masive o impiedica sa ridice gunoiul, iar muntii de resturi menajere se revarsa in strada. Asta se intampla cand ninge mult sau cand muncitorii care asigura curatenia orasului sunt in greva. Atunci iti doresti sa pleci departe si sa revii dupa ce mirosurile pestilentiale si aspectul hidos al ghenelor si tomberoanelor care dau pe dinafara dispar.

Imaginati-va ca daca ar exista mai multe automaturatoare, angajatii companiei de salubrizare ar sta mai putin in soare, ploaie sau ger sa avem strazi curate! Bine, ideal ar fi ca trecatorii sa aiba costiinta si spirit civic si sa arunce toate ambalajele la gunoi…

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !