Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Rafturi magazine care vand

In ultimul timp se fac multe studii de psihologia consumatorului, foarte utile comerciantilor, dupa cum se fac si studii de psihologie a vanzatorului.

De pilda s-a demonstrat ca rafturi magazine elegante capteaza privirile cumparatorilor si vand bine. In magazinul in care sunt multe rafturi lucioase, cumparatorii intra mai mult decat in cele care au tejghele sau rafturi din lemn.

Cumparatorul doreste mai mult un obiect expus cat mai sus pe raft, decat unul care este plasat foarte jos. Un obiect ascuns in spatele altuia va fi cerut, crezandu-se ca este pastrat pentru altcineva si ca este foarte bun.

Rafturi modulare induc clientilor ideea unui magazine foarte bine aprovizionat cu marfa de cea mai buna calitate.

Exista cumparatori care se simt bine cand cauta prin rafturi, iar vara vor stationa mai mult in fata unui raft metalic considerandu-l o sursa de racoare. Se crede de asemenea ca in cadrul metalic sunt prezentate marfuri mai scumpe si mai bune.

Clientii cu studii medii si superioare evalueaza unitatea comerciala dupa mobilier magazine, in timp ce altor categorii nu le pasa decat sa achizitioneze ceea ce le trebuie si sa plece.

Controalele de la protectia consumatorului sunt mai superficiale in magazinele cu rafturi care arata bine, decat in cele cu rafturi vechi, ruginite, improvizate sau rupte. In caz de incendiu, marfurile de pe rafturi metalice mai pot fi salvate, in timp ce cele de pe rafturi din lemn sal plastic ard impreuna cu polita pe care sunt expuse.

In sfarsit, un magazin cu rafturi multe si suprafata mare are rol in mentinerea sanatatii si combaterea sedentarismului, de aceea este indicat ca dupa o zi de stat la birou sau in fata computerului sa mergem la o sesiune de cumparaturi.

Reprezinta o adevarata gimnastica sa ne ridicam pe varfuri pana la marfa, sa o luam de pe raft, sa impinge caruciorul printre rafturi.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !