Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Recomandari pentru posesorii de magazine

Fie ca intentionati sa deschideti un magazin, fie ca aveti vechime in domeniu, este bine sa stiti de existenta producatorului si distribuitorului de rafturi metalice de la A la Z pentru ca el va rezolva problema expunerii marfurilor in conditii decente si utilizarea judicioasa a spatiului comercial pe care-l detineti.
Aici puteti obtine cele mai eficiente proiecte rafturi depozitare, dar veti fi indrumati si cum sa plasati casele de marcat pentru preluarea unul flux mare de cumparatori. Ganditi-va la aprovizionarea dinaintea sarbatorilor religioase mari: Pastele sau Craciunul. Cumparatorii nu trebuie sa-si aminteasca sub nicio forma cozile din comunism, mai ales ca febra pregatirilor este mare consumatoare de timp.

 Vi se va explica rabdator ca exista o gama variata de rafturi magazin: rafturi metalice de perete, rafturi legume fructe, rafturi paine, dar si rafturi depozite. Anumite rafturi sunt asa de rezistente, incat li se pot adauga noi elemente facandu-le si mai spatioase.

Exista rafturi de perete de mijloc, dar si coltare pentru ca orice spatiu, cat de mic, sa fie judicios folosit.

Vestea imbucuratoare se refera la rafturi metalice preturi. Costurile nu reflecta nici pe departe calitatea rafturilor si a serviciilor. Osciland intre 59 de euro+ TVA si 78 de euro si TVA, aceste spatii de expunere a marfurilor sunt utilizabile atat pentru produsele alimentare, cat si pentru cele nealimentare. Structura metalica vopsita in camp electrostatic asigura o rezistenta sprotita in timp, cromatica si dimensiunile ajustandu-se nevoilor clientilor si gusturilor acestora. Politele de forma rectangulara sau semirotunda sunt ramforsate pentru a sustine greutati mari si prevazute cu suporti pentru etichete. Este imbucurator faptul ca se garanteaza o greutate de sustinere cuprinsa intre 90-150 kilograme pentru fiecare polita, in functie de lungimea si latimea acesteia.

Exista de asemenea un solid sistem de protectie a rafturilor de loviturile accidentale ale clientilor cu ajutorul sistemelor cromate cu sisteme de prindere de podea sau de raft, sisteme compuse din bari cu diferite lungimi si sisteme de capat sau intermediare pentru prinderea barilor.

Pentru si mai multa siguranta se pot comanda rafturile de perete cu picior frontal suplimentar, iar pentru mai mult spatiu rafturi metalice de perete cu polite duble.

 

 

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !