Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Semnificatia pietrelor pretioase utilizate in constructia inelului de logodna

Chiar daca frumusetea pietrei pretioase trebuie sa fie criteriul cel mai important de care se tine cont in momentul achizitionarii de inele de logodna cu pietre pretioase, mai sunt si alte criterii de care trebuie tinut cont in momentul in care se face o asemenea achizitie. Semnificatia pietrelor pretioase utilizate in constructia inelului de logodna reprezinta unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa se tina cont, mai ales in cazul in care crezi in semnificatii. Pentru a afla mai multe despre acest criteriu, in continuarea acestui articol voi prezenta cele mai importante semnificatii ale pietrelor pretioase ce pot fi utilizate in constructia inelului de logodna.

Diamantul este ce-a mai ravnita piatra pretioasa nu doar atunci cand vine vorba despre inelul de logodna ci atunci cand vine vorba despre achizitionare bijuterii. Acest lucru se datoreaza si faptului ca despre diamant se crede ca are puteri vindecatoare. De asemenea, diamantul este si simbolul dragostei eterne motiv pentru care este perfect pentru inelul de logodna.

Smaraldul este dupa diamant a doua ce-a mai avnita piatra pretioasa atunci cand vine vorba despre bijuterii cu pietre pretioase. Despre aceasta piatra pretioasa se crede inca din cele mai vechi timpuri ca stimuleaza fertilitatea femeilor, acesta fiind un alt motiv pentru care este atat de dorit.

Safirul este una dintre cele mai populare pietre pretioase folosite pentru crearea inelelor de logodna. Acest lucru nu se datoreaza doar frumusetii acestei pietre pretioase ci si datorita semnificatiilor acesteia. Loialitate, incredere, onestitate, puritate sunt doar cateva dintre cele mai importante semnificatii ale safirului.

Pe langa faptul ca rubinul este una dintre cele mai scumpe pietre pretioase, faptul ca aduce noroc face ca rubinul sa fie una dintre cele mai ravnite pietre pretioase atunci cand vine vorba despre bijuterii.

Turcoazul este una dintre pietrele pretioase despre care se spune ca are cele mai multe puteri vindecatoare, motiv pentru care face parte dintre preferintele femeilor atunci cand vine vorba despre pietre pretioase.
Prosperitatea si stimularea inteligentei sunt doar doua dintre motivele pentru care zirconiul este una dintre cele mai populare pietre pretioase atunci cand vine vorba despre inele de logodna.

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !