Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Urmasii poligloti ai lui Dimitrie Cantemir

Despre Dimitrie Cantemir, un erudit al tuturor timpurilor, lucrarile de specialitate spun ca era si un veritabil poliglot. Anumite surse afirma ca vorbea curent 12 limbi straine, in timp ce altele mentioneaza doar 10, cele mai cunoscute dintre ele fiind: turca, araba, persana, neo-greaca, italiana, rusa, franceza si latina.

Fiindca s-a creat deja un precedent, avem indatorirea sa demonstram ca suntem urmasii demni ai unui asemenea poliglot, prin urmare sa ne dam copiii la cursuri franceza copii valorificandu-le eficient vacanta. Se spune ca limbile straine se invata cel mai repede la varste fragede si ideal ar fi sa-i incurajam  sa faca tot ceea ce nu am reusit noi.

Timpul liber canalizat catre formarea abilitatilor de comunicare vor asigura succesul in viata.

Pamantul tinde sa devina un oras mare in conditiile in care acum oamenii calatoresc liber dintr-o tara in alta, iar pentru statele europene, romanul nici nu mai are nevoie de pasaport.

Imaginati-va ca va duceti cu cei mici la Londra si fiindca au participat la cursurile de engleza copii vorbesc cursiv aceasta limba, iar cei din jur raman uimiti. Pronuntia, accentul, expresiile, toate aspectele par sa demonstreze ca este limba nativa a micutilor, numai cand se uita la documente, vamesii spun ca stiu de unde provine minunea, copiii sunt urmasii demni ai unui poliglot erudit, ai lui Dimitrie Cantemir!

Se zice ca elevul trebuie sa-si intreaca profesorul, de aceea mergeti mai departe si alegeti si germana pentru copii, fiindca domnitorul nu stia germana.

Pentru a face fata provocarilor timpului nostru si mobilitatii fortei de munca, investiti in cursuri limbi straine pentru copii!

Ritmul alert al globalizarii este secondat de comunicarea dintre locuitorii planetei. Deja cei care nu au competente digitale si de comunicare in limbi straine pornesc orice competitie, atat de scolarizare, cat si de angajare cu serioase handicapuri.

Aveti grija la limbila straine vorbite in foarte multe tari, de fapt incerc sa va spun sa nu uitati spaniola copii!

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !