Vrei sa asculti orice gen muzical doresti ? Asculti doar muzica de petrecere ? Vrei sa nu te mai deslipesti de ringul de dans , pe ritmurile dance favorite ? Vrei sa asculti muzica veche a anilor 80-90 nationale si internationale? Atunci e SIMPLU ! RADIO ROMANIA ONLINE , LE ARE PE TOATE ! ASCULTA ORICE GEN MUZICAL DOAR AICI, SI NU VEI REGRETA !Id pentru dedicatii si preferinte djrronline!
Search

Asculta RRonlinePARTENERI

<
Categories
SPOT Concurs la RADIO ROMANIA ONLINE


Spot Emisie ALINA ( Radio Romania Online )


Spot DJ Stilo - Radio Romania Online


Vacantele sunt baterii pentru viata

In vacanta, ne relaxam si ne incarcam bateriile pentru perioadele de job. Tu unde iti petreci concediul de vara? Cand pleci? Ce ai ales sa iti fie destinatie in acest an?
De preferat este ca grijile sa fie lasate undeva, intr-un colt, fara posibilitatea accesarii lor, iar timpul petrecut in pauza, oriunde pe acest pamant, sa fie unul reconfortant si revigorant.

In ce iti pui hainele? Ce mijloc de transport utilizezi pentru a te deplasa? Eu am ales in acest an,  unul din modelele de trollere Old Angler. Toate trollerele din gama amintita sunt dintr-un material rezistent si impermeabil, arata bine si sunt usoare.  

Ce poate fi mai elegant decat un troler din piele sau cu aplicatii din piele, lucrat manual pentru satisfactia si siguranta lucrurilor pe care le ai? Modelele Old Angler au si o usoara flexibilitate, pentru a proteja mai bine continutul bagajului de eventuale lovituri. Siguranta bagajului este importanta. Poti alege un sistem de inchidere securizat, ascuns vederii. E recomandat sa folosesti in paralel si un sistem de inchidere cu clapa ori chiar un lacat. Exista si trolere cu patru roti duble, pentru flexibilitate, siguranta si rezistenta in calatorii, indiferent de capacitate.

Iti amintesc faptul ca atunci cand alegi sa achizitionezi o geanta de calatorie, sa iei in calcul inclusiv garantia data. Cauta un model de troler care iti ofera o garantie internationala extinsa. Spre exemplu, cele comercializate de Valigeria au o garantie de pana la 10 ani.

Este important in functie de mijlocul de transport pe care il alegi pentru deplasare, sa stii ce anume ai voie sau nu, sa ai in bagaj si de asemenea cate kilograme sunt gratuite  pentru avion.  Apropos, in bagajul de mana lichidele trebuie sa se afle in recipiente de maxim 100 ml si trebuie transportate intr-o punga de plastic transparenta si resigilabila.

Vacanta linistita si vreme pe masura sa ai!

 

Leave a Reply

close

Asculta Radio Romania Online si nu vei regreta ! Suntem aici pentru tine , 24/24 , in fiecare zi ai muzica buna, de orice gen doresti .NOI PUNEM PRET PE MUZICA !